Hyppää sisältöön

Turva ja rohkeus – Työhyvinvointia ja hengähdystaukoja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille -webinaari

Aika:
23.05.2023
Paikka:
Verkossa
Järjestäjä:
Päijät-Hämeen vapaaehtoistoiminnan verkosto ja Kansalaisareena ry

Ilmoittaudu

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

ti 23.5. klo 12-15:30

12.00 Webinaarin avaus
12.05 Työpaja 1: Psykoterapeutti, tietokirjailija ja tunnekouluttaja Emilia Kujala: Rohkeasti yhdessä
13.35 Tauko 15 min
13.50 Työpaja 2: Teatteri-ilmaisun ohjaaja ja nukketeatteritaiteilija Terhi Tuomikko: Kaiken maailman keksinnöt
15.20 Loppusanat 

Ohjeita osallistujille:

Varaa osallistumiselle keskeytyksetön aika ja häiriötön tila. Jos työyhteisöstäsi useampi osallistuu webinaariin, voitte olla myös samassa tilassa. Webinaari on kokonaisuus, joten molempiin työpajoihin osallistuminen on toivottavaa. Huomioithan myös työpaja 2:n tarvikelistan (luettelo työpajan kuvauksen yhteydessä). 

Lämpimästi tervetuloa!

Työpaja 1 

Emilia Kujala 

ROHKEASTI YHDESSÄ 

Mistä syntyy rohkeus puhua ja ottaa puheeksi asioita, joista ei ole helppoa puhua? Rohkeus ei ole pohjimmiltaan yksilön vaan yhteisön ominaisuus. Rohkeus toteutuu ja kasvaa teoiksi psykologista turvallisuutta tukevassa ympäristössä. Sen rakentamiseen osallistuu meistä jokainen. Työpajassa tutkitaan rohkeuden olemusta ja turvallisen yhteisön luomia mahdollisuuksia ajatuksia herättävien näkökulmien, tarinoiden ja tehtävien kautta. Sen pitää psykoterapeutti, tietokirjailija ja tunnekouluttaja Emilia Kujala.  

Työpajan kesto 1,5h 

Emilia Kujala: Olen ensisijaisesti ihminen ja sitten vasta asiantuntija ja mielenterveysvaikuttaja. Ylläpidän Instagramissa suosittua @tunteellaemiliakujala -tiliä ja kirjoitan tietokirjoja sekä vakituista kolumnia Ylellä. Uskon, että maailma kaipaa rohkeita, itsensä likoon laittavia asiantuntijoita, jotka eivät piiloudu titteleiden, käsitteiden ja monimutkaisten teorioiden taakse. Lisää tietoa minusta löydät kotisivuiltani mielella.fi 

Työpaja 2 

Terhi Tuomikko 

KAIKEN MAAILMAN KEKSINNÖT 

Hyppää hetkeksi arkitodellisuuden vaatimuksista mielikuvituksen maailmaan! Tässä teatterityöpajassa unohdetaan tieteelliset faktat ja maalliset lainalaisuudet, kun hyppäämme yhdessä synnyttämään uusia, maailmaa mullistavia keksintöjä. Näiden keksintöjen rajana on vain osallistujien mielikuvitus. Työpajan tavoitteena on herätellä meissä kaikissa asuvaa luovuutta, mielikuvitusta ja leikkimielisyyttä ja saada hymy huulille. 

Mukaan tarvitset: 

–          kameran ja mikrofonin, jotta voimme nähdä ja kuulla sinut 

–          haarukan, vyön ja sanomalehden 

–          kynän, paperia (A4 kopiopaperi on hyvä), tussin 

–          oman vapaa valintaisen esineen 

Työpajan kesto 1,5h 

Terhi Tuomikko: Olen lahtelainen teatteri-ilmaisun ohjaaja ja nukketeatteritaiteilija. Toimin monipuolisesti teatterikentällä: työskentelen ohjaajana Lahden Nuorisoteatterissa ja pyöritän omaa soolonukketeatteria, Teatteri Tuomikkoa. Työpajoissani käytän soveltavan teatterin menetelmiä ja kannustan osallistujia heittäytymiseen ja luovaan leikkiin. Lisää tietoa minusta ja työstäni löydät kotisivultani:  teatterituomikko.com 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan