Hyppää sisältöön

Turun valikkoryhmän webinaari: Canvalla markkinointia ja mainontaa

Aika:
4.10.2022
Paikka:
Verkossa
Järjestäjä:
Kansalaisareena ry ja Turun valikkoryhmä

Ilmoittaudu

Tilaisuus on kaikille avoin (suunnattu vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille ja kehittäjille sekä vapaaehtoistoimintaa vapaaehtoispohjalta koordinoiville) ja ilmainen.

Koulutus järjestetään zoomissa 4.10 klo 10-12, ilmoittautuminen alkaa syyskuun alussa.

Oletko kuullut Canvasta? Tiedätkö, mikä se on ja mitä sillä voi tehdä?

Canva on selainpohjainen suunnitteluohjelma, jolla voi tehdä muun muassa mainoksia, esitteitä, esitysdioja, todistuksia ja somepostauksissa käytettäviä kuvia. Canvasta on tarjolla ilmaisversio sekä maksullinen Pro-versio. Canva on erittäin hyödyllinen työkalu esimerkiksi yhdistysten mainonnassa.

Tässä koulutuksessa tutustutaan maksuttoman Canvan perusteisiin. Kahden tunnin aikana saat käsityksen ohjelman peruskäytöstä, perusominaisuuksista sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi saat vinkkejä visuaalisen saavutettavuuden huomioimiseen. Koulutuksessa huomioidaan aloittelijat ja ne, joilla on heikommat digitaidot. Koulutus toteutetaan suomeksi.

Kouluttaja Minna Koirikivi on Pohjois-Pohjanmaan peltomaisemien keskellä asustava ja vähän päälle 30-vuotias yrittäjä (Damdamdidi). Hänelle on kertynyt lähes 15 vuoden ajalta kokemusta sosiaalisesta mediasta, digitaalisista ympäristöistä ja työkaluista sekä someviestinnästä.

Minna haluaa olla omalta osaltaan tekemässä työtä sen eteen, että jokainen pysyisi mukana digitaalisessa murroksessa. Minna on empaattisemman somen sekä kunnioittavan nettikeskustelukulttuurin puolestapuhuja.

Minna on ollut vapaaehtoistoiminnan aktiivi lähes 20 vuoden ajan. Hänet palkittu muun muassa 4H-liiton Vuoden vapaaehtoisohjaaja 2019 -kunniamaininnalla.

Lue lisää Minnasta hänen omien nettisivujensa kautta: www.damdamdidi.fi/minnaJaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan