Hyppää sisältöön

Vaikuttajaverkosto: lähisuhdeväkivallan ehkäisy

Aika:
25.11.2024
Paikka:
Teams
Järjestäjä:
Kansalaisareena

VEERAT-hankkeen projektipäällikkö Maiju Lehtonen alustaa lähisuhdeväkivallan ehkäisystä.  VEERAT on A-Kiltojen Liitto ry:n ja Maria Akatemia ry:n yhteistyöhanke, jossa keskitytään lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn tarjoamalla tietoa ja vertaistukea naisille, joilla on huoli omasta päihteiden käytöstä tai jotka haluavat vahvistaa toipumistaan ja joita lähisuhdeväkivallan kysymykset sekä omat vihan ja raivon tunteet mietityttävät. Osallistumislinkki lähetetään verkostoon kuuluville sähköpostitse lähempänä ajankohtaa.


Kansalaisareenan vaikuttajaverkosto kokoaa valtakunnallisesti eri järjestöjen vaikuttajia yhteen. Vaikuttajat toimivat pääosin järjestöjen tai vapaaehtoistoiminnan johtotehtävissä. Vaikuttajaverkoston tavoitteena on edistää vapaaehtoistoiminnan toimintaedellytyksiä suomalaisessa yhteiskunnassa. Verkostossa käydään vuoropuhelua vapaaehtoistoiminnan kentällä toimivien vaikuttajien kesken, jaetaan tietoa ja kokemuksia sekä viedään yhdessä eteenpäin vaikuttamisviestejä. 

Liity mukaan verkostoon olemalla yhteydessä toiminnanjohtaja Anne Porthéniin, anne.porthen@kansalaisareena.fi tai järjestöpäällikkö Marjo Salmelaan, marjo.salmela@kansalaisareena.fi. Kerro viestissäsi, mistä järjestöstä tulet ja miten vaikuttaminen näkyy työssäsi.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan