Hyppää sisältöön

VALIKKOVERKOSTO | Omat, yhteisön ja työn rajat

Aika:
6.06.2024
Paikka:
Tampereen kaupunginkirjasto | Pääkirjasto Metso | Pirkankatu 2, 33210 Tampere
Järjestäjä:
Kansalaisareena ry | Tampereen valikkoryhmä & Tarve ry

Ilmoittaudu

To 6.6.2024 klo 12-15

Omat, yhteisön ja työn rajat

Rajatyöpaja vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreille

Olet lämpimästi tervetullut tutkimaan omia, yhteisösi ja vapaaehtoistyön koordinaattorin työn rajoja kesäkuun rajatyöpajaan. Tehdään yhdessä mielenkiintoista katsausta siihen minkälaisia haasteita rajaamiseen ja rajoihin liittyen meillä voi henkilökohtaisesti olla ja pohditaan yhdessä sitä, millä tavoin rajaamiseen liittyvät haasteet teidän työarjessanne mahdollisesti näyttäytyy – ja mietitään sitä mitä niille olisi tehtävissä.

Rajojen asettamisen taito on keskeistä oman hyvinvoinnin, omien arvojen mukaisen elämän sekä tyydyttävien ihmissuhteiden ylläpitämisen kannalta. Rajojen asettamisessa on yksinkertaisesti kyse tietoisen päätöksen, valinnan tekemisestä kyllä, kyllä näillä ehdoilla, ehkä, ei tai en välillä.

Omia ja toisten rajoja kunnioittavat päätökset edellyttävät harkintaa. Harkintaa, joka perustuu omien tarpeiden, arvojen ja resurssien tunnistamiseen ja joka myös huomioi toisten/ympäristön odotukset, toiveet ja tarpeet. Tämä kaikki on aika ajoin haastavaa meille kaikille.

Tapaamisiin kesäkuussa!

Kouluttaja Jaana Rajaveräjä on psykoterapeutti, kehopsykoterapeutti, psykofyysisen psykoterapian työnohjaaja ja – kouluttaja. Voit lukea lisää Jaanasta täältä.

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu pian mukaan, sillä tilaisuuden osallistujamäärä on rajoitettu! Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan