Hyppää sisältöön

VALIKKOVERKOSTO | Vapaaehtoistoiminnan monet kasvot – millaisia tarinoita meillä on kerrottavana ja miten niistä viestitään

Aika:
7.05.2024
Paikka:
Verkkotilaisuus
Järjestäjä:
Kansalaisareena | Hämeenlinnan valikkoryhmä

Ilmoittaudu

Tule mukaan rakentamaan innostavaa, vaikuttavaa ja omannäköistä viestintää vapaaehtoistoiminnasta!

Tilaisuudessa sukelletaan vapaaehtoistoiminnan moniin ulottuvuuksiin ja toiminnasta syntyviin tarinoihin, jotka haluavat tulla kuulluiksi.

Lehtori, asiantuntija Antti Pelttari Moniosaajat – sote-järjestöt tulevaisuuden tekijöinä -hankkeesta esittelee tarinallistamisen roolin järjestöjen viestinnässä. Hänen puheenvuoronsa avaa näkymän siihen, miten tarinat voivat tehokkaasti välittää vapaaehtoistoiminnan merkitystä ja vaikutuksia.

Monipuolinen viestijä, vertaistukea ja vanhemmuuden iloa jakava Ville Viholainen alias Koti-iskä88, valottaa omannäköisen viestinnän merkitystä somessa. Voit tutustua Villeen IG-tilillä @koti_iska88official niin tiedät mistä puhutaan ja miten!

Erityisesti järjestökentän viestinnän parissa työskentelevä asiantuntija, kouluttaja Minna Koirikivi | Damdamdidista vinkkaa postausideoita, jotka auttavat nostamaan vapaaehtoistoimintaa esille kiinnostavasti.

Tilaisuuden lopuksi on avoin keskustelu, jossa osallistujien toivotaan jakaa omia kokemuksiaan ja ideoitaan vapaaehtoistoiminnan viestinnästä.

Tehdään yhdessä vapaaehtoistoiminnan monet isot ja pienet, koskettavat, elämänmakuiset, herkät, synkät ja iloiset tarinat näkyviksi!

OHJELMA

KLO

13:00 TERVETULOA

13:05 Tarinallistaminen osana järjestöjen viestintää
Antti Pelttari, Moniosaajat – sote-järjestöt tulevaisuuden tekijöinä -hanke

13:35 Omannäköistä viestintää sosiaalisessa mediassa
Ville Viholainen, koti_iska88official

14:05 TAUKO

14:15 Viesti vapaaehtoistoiminnasta kiinnostavasti – postausideoita, joilla nostat vapaaehtoistoimintaanne esille sosiaalisessa mediassa
Minna Koirikivi, Damdamdidi

14:45 Keskustelua

15:00 Tilaisuus päättyy

 

TILAISUUDEN ASIANTUNTIJAT ESITTÄYTYVÄT

Olen Antti Pelttari ja olen toiminut Humakissa 20 vuoden ajan viestinnän ja aiemmin myös markkinoinnin ja mediataitojen opettajana.


Nykyisin vastaan Humakissa erityisesti järjestöviestinnän ja -vaikuttamisen opintokokonaisuudesta.

Olen Ville Viholainen, perhe-elämän somevaikuttaja. Koti-iskä88 -instagramtililläni on yli 23 000 seuraajaa.

Olen Minna Koirikivi, yhteisöpedagogi (AMK), yrittäjä ja pitkän linjan vapaaehtoisaktiivi. 

Viestinnän teemoissa olen erikoistunut muun muassa visuaaliseen verkkoviestintään sekä saavutettavuuden huomiointiin someviestinnässä. Nuorisotyön ammattilaisena erityisosaamistani on nuorten osallisuuden edistäminen, verkkonuorisotyö ja nuorten verkkovapaaehtoistoiminta.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan