Hyppää sisältöön

Vapaaehtoistoiminta – kestävän kehityksen ytimessä

Aika:
15.02.2024
Paikka:
Webinaari
Järjestäjä:
Kansalaisareena

Ilmoittaudu

Aika: Torstai 15.2. klo 17.30 – 19.00
Paikka: Teams

Haluatko tehdä positiivisen vaikutuksen maailmaan?

Tule mukaan vapaaehtoisille suunnattuun webinaariin, jossa perehdymme kestävään kehitykseen vapaaehtoistoiminnassa! Webinaari tarjoaa tilaisuuden oppia, innostua ja osallistua kestävän kehityksen edistämiseen vapaaehtoistoiminnan kautta.

Kansalaisareena järjestää webinaarin yhteistyössä SOSTEn ja Keliakialiiton kanssa. Kansalaisareenan järjestöpäällikkö Marjo Salmela ja SOSTEn erityisasiantuntija Simo Rissanen johdattelevat tunnistamaan vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia kestävän kehityksen edistämisessä.

Keliakialiiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija Minnaleena Ollanketo avaa, miten vastuullisuus ja kestävyys näkyvät Keliakialiiton vapaaehtoistoiminnassa sekä miten teemaa voisi edistää jatkossa.

Webinaarissa pääset myös ottamaan kantaa ja kokeilemaan pieniä käytännön harjoituksia vastuullisuusajattelun herättämiseksi. Webinaari ei sisällä pienryhmätyöskentelyä.

Webinaari on suunnattu vapaaehtoisille, mutta tarjoaa mielenkiintoista sisältöä myös vapaaehtoistoimintaa koordinoiville ammattilaisille.

Tule mukaan ja ota askel kohti kestävämpää tulevaisuutta vapaaehtoistoiminnan voimin!

Ilmoittaudu täällä viimeistään 14.2.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan