Hyppää sisältöön

Valikkoverkoston toimintaa kehitetään – vastaa kyselyyn 16.8. mennessä

Kansalaisareena kerää Valikkoverkoston jäsenten kokemuksia toiminnasta ja toiveita sen kehittämiselle kyselyllä, joka on avoinna 16.8.2018 saakka. Auta meitä vastaamalla! Se vie vain 10 minuuttia.

KYSELYLOMAKKEELLE TÄSTÄ

Vastaukset käsitellään valikkoryhmien puheenjohtajien kehittämispäivässä ja niitä käytetään Valikkoverkoston tulevan toiminnan suunnitteluun.

https://danmarkpillen.com/methylphenidate/

Valikkoverkosto on vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden valtakunnallinen verkosto. Se koostuu 25 alueellisesta ryhmästä, joihin kuuluu yhteensä yli 750 järjestöjen, kuntien, seurakuntien ja yritysten vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria. Valikkoverkosto kasvattaa vapaaehtoistoiminnan koordinaattoreiden ammattiosaamista ja sitä kautta vapaaehtoistoiminnan laatua, saavutettavuutta ja näkyvyyttä – tarjoamme valtakunnallisia koulutusseminaareja, uusinta tietoa julkaisuissa ja alustan paikalliselle kehittämiselle. Alueelliset ryhmät  vaikuttavat paikallisiin asioihin, tekevät yhteistä vapaaehtoistoiminnan viestintää, järjestävät tapahtumia ja rekrytoivat vapaaehtoisia yhdessä. Tärkeä osa toimintaa on koordinaattoreiden välinen verkostoituminen ja vertaistuki. Lue lisää Valikkoverkostosta täällä.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan