Hyppää sisältöön

Valtioneuvoston kanslia kutsuu järjestöt mukaan Suomi välittää -vapaaehtoistoiminnan kampanjaan

Valtioneuvoston kanslia järjestää osana Suomi toimii -viestintäkokonaisuutta Suomi välittää -kampanjan, johon kutsutaan kaikki järjestöt mukaan osallistumaan.

Suomi välittää -kampanjan tarkoituksena on tehdä näkyväksi vapaaehtoistoimintaa ja sen merkitystä koronakriisissä ja kriisistä selviytymisessä sekä kannustaa ja kiittää vapaaehtoisia. Tarinan keskiössä on ”välittämisen verkko”, joka kannattelee meitä, ja sitoo myös vapaaehtoiset osaksi laajempaa kokonaisuutta. Kampanjalla pyritään saamaan vapaaehtoisia jälleen aktivoitumaan vapaaehtoistoiminnan piiriin, ja samalla innostamaan uusia ihmisiä mukaan.

Kampanja julkaistaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä käynnistyy 16.–29.8. järjestöjen sosiaalisessa mediassa julkaisemilla ja Suomi toimii –viestinnässä jaettavilla kuvilla ja tarinoilla vapaaehtoisista. Tätä varten on luotu yhteinen tarinankerronnan malli, sekä viestintämateriaalit; materiaalit ovat saatavilla sekä suomeksi että ruotsiksi. Toinen erä käynnistyy yhteisellä kampanjavideolla, joka julkaistaan 30.8.

Lue lisää kampanjan konseptista ja ohjeet viestintään, ja lähde mukaan kiittämään vapaaehtoisia!

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan