Hyppää sisältöön

Vapaaehtoisten päivä

Vapaaehtoisten päivä

Kansainvälinen Vapaaehtoisten päivä on vuosittain 5. joulukuuta. Vuonna 2021 juhlistamme Vapaaehtoisten päivää Suomessa jo 3.12.

Kansalaisareena palkitsee Vapaaehtoisten päivänä Vuoden vapaaehtoisen 2021.


Tule mukaan!

Vapaaehtoistoimintaa tarjoava yhteisö, päivitämme kampanjan materiaaleja. Tiedotamme organisaatioille kampanjasta mm. Valikkoverkoston sähköpostilistan kautta.

Kannustamme osallistujia tekemään Vapaaehtoisten päivänä tai sen lähipäivien aikana mm. seuraavia asioita:

♦ Haastamaan ihmisiä kokeilemaan vapaaehtoistehtäviänne. Voitte esimerkiksi järjestää matalan kynnyksen kokeilukeikan tai postata auki olevia tehtäviä Vapaaehtoistyö.fi-verkkopalveluun.

♦ Kiittämään omia vapaaehtoisia esim. pikkujoulujen tai iltapäiväkahvien muodossa.

♦ Somettamaan. Kokoamiamme viesti- ja kuvapohjia voi hyödyntää vapaasti viestinnässä. Muista hashtag #vapaaehtoistenpäivä.

♦ Vaikuttamaan vapaaehtoistoiminnan arvostukseen ja näkyvyyteen: kirjoita paikallismediaan vieraskynän tai mielipidekirjoituksen vapaaehtoistoiminnan arvosta. Kokoamiamme tilastoja ja materiaalia voi hyödyntää vapaasti.

Merkitse kalenteriisi ainakin seuraava päivämäärä:

♦ 3.12. Vapaaehtoisten päivä. Kansalaisareena palkitsee Vuoden vapaaehtoisen ja kannustaa kaikkia organisaatioita kiittämään vapaaehtoisiaan ja kertomaan vapaaehtoistoiminnan merkityksestä.


Kampanjan yhteyshenkilö on viestintäpäällikkö, katja.reinikainen(at)kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan