Hyppää sisältöön

Suuri kiitos!

Suuri kiitos! -kampanjassa Kansalaisareena muistuttaa kiitoksen merkityksestä. Kampanja on osa kansainvälisen vertaistuen päivän juhlistamista vuosittain lokakuun kolmantena torstaina. Tänä vuonna vertaistuen päivää vietetään 15.10.2020.

Jokainen meistä ansaitsee saada kiitoksen siitä, että auttaa toisia. Nyt on vertaisten vuoro. Oli vertaisuuden tukimuoto sitten mikä tahansa, ihmisten kohtaamisella ja vuorovaikutuksella on suuri merkitys.


Vertaistukea saanut

Oletko kiittänyt vertaistukijaasi tai miettinyt, kuinka sen tekisit? Kuka on se tärkeä ihminen, vertainen, jolta sait apua vaikeassa tilanteessa? Kuka auttoi selviytymään?

Kiitä vertaistukijaa Suuri kiitos! -kortilla, jonka voit tulostaa ja antaa haluamallesi henkilölle, tai lähetä sähköinen viesti liittämällä siihen Suuri kiitos! -kuva.


Haaste järjestöille ja yhteisöille

Kiittäkää vertaistukijoitanne järjestämällä pieni yhteinen kiitoshetki tai tuomalla esiin muilla tavoin, kuinka tärkeää työtä he tekevät. Jos haluatte järjestönä tai yhteisönä kertoa, miten vertaistukijoitanne kiititte, jakakaa hetkenne kanssamme Twitterissä tai Instagramissa hashtageilla #SuuriKiitos ja #vertaistuki.

Voitte myös lausua kiitoksenne kaikille vertaistukijoille käyttämällä hashtageja #SuuriKiitos ja #vertaistuki.


Materiaalit

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan