Hyppää sisältöön

Vuoden vapaaehtoinen 2019 -kampanja käynnistyy 21.8.2019

Kuudes Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyy tänään 21.8. Kansalaisareena hakee Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaksi henkilöä, joka esimerkillään inspiroi muita vapaaehtoistoiminnan saralla.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen.

Ehdota palkinnon saajaa

Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisökin – voi ehdottaa Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon saajaa Kansalaisareenan verkkosivuilla. Ehdotusaika päättyy 21.9.2019.

Ehdotusten perusteella suoritetaan yleisöäänestys 30.9.–27.10. Valitsijaraati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2019 yleisöäänestyksen kymmenen kärjen joukosta. Vuoden vapaaehtoinen julkistetaan kansainvälisenä Vapaaehtoisten päivänä 5.12.2019.

Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Vuoden vapaaehtoinen 2018 -palkinto jaettiin poikkeuksellisesti kahdelle vastaanottajalle: Tapani Vainikaiselle Vantaalta ja Jouko ”Jouko the street Barber” Näivälle Helsinistä.

Lue tiedote täältä.

Lisätiedot Maria Talvela, kampanja- ja tapahtumakoordinaattori

maria.talvela@kansalaisareena.fi / 040 166 9914

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan