Hyppää sisältöön

Yhden keikan vapaaehtoisjuttu

Osana lahjaa satavuotiaalle Suomelle OP järjestää Yhden illan vapaaehtoisjuttu -tilaisuuden, jossa luvassa on Demos Helsingin ja Sitran tulevaisuuteen kurottavat puheenvuorot vapaaehtoisteemalla. Kysymys kuuluu, millaista on suomalainen vapaaehtoistyö nyt ja tulevaisuudessa? Ilta jatkuu talk showlla, jossa vuoden vapaaehtoinen Brother Christmas, Pupulandia-bloggari Jenni Rotonen ja Siskot ja Simot ryn perustaja Eero Väisänen keskustelevat asiantuntijoiden kanssa vapaaehtoistyöstä Suomessa. Tilaisuuden isäntänä toimii digitaalisen liiketoiminnan johtaja Harri Nummela. Paneelin juontaa yhteiskuntasuhde ja -vastuullisuusjohtaja Tuuli Kousa.

Ilmoittaudu Vallilan tilaisuuteen jo nyt, kuitenkin viimeistään 6.3.2017: https://www.lyyti.in/Yhden_keikan_juttu_vapaaehtoistyon_ilta . Mikäli linkki ei toimi, voit ilmoittautua myös sähköpostilla hiiop@op.fi. Ilmoittautuneille toimitetaan pysäköinti- ja tulo-ohjeet Vallilaan.

Tilaisuus lähetetään myös suorana lähetyksenä verkossa, joten jos et pääse paikalle, voit katsoa tilaisuuden myös kotisohvaltasi. Voit ilmoittautua webinaariin etänä myös jo nyt https://op.videosync.fi/yhden-keikan-juttu/register ja saat paluuviestinä linkin webinaarin katseluun suorana lähetyksenä 14.3.2017 kello 18.

Tilaisuus on osa OPn Suomi 100 lahjaa: 100 vuotta vapaaehtoistyötä. Tavoitteena on kerryttää vuoden 2017 aikana sata vuotta vapaaehtoistyötä, ja siihen tarvitaan jokaista suomalaista. Juhlavuoden aikana jokainen OPn työntekijä saa tehdä päivän vapaaehtoisena työajallaan. Osana lahjaa OP avasi vuodenvaihteessa uuden vapaaehtoistyön kohtaamispaikan osoitteessa hiiop100.fi.

Lue lisää.

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan