Hyppää sisältöön

Kuka on Vuoden vapaaehtoinen 2021? Äänestä nyt!

Kuka on sinun mielestäsi Vuoden vapaaehtoinen 2021? Tutustu nyt ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi!

Vuoden vapaaehtoinen 2021 -palkinnon saajaksi ehdotettiin huimat 89 omistautunutta vapaaehtoista 55 eri paikkakunnalta. Näiden ehdokkaiden joukosta voit äänestää Vuoden vapaaehtoista 2021 aina perjantaihin 29.10. saakka. Ehdokkaiden esittelyt löytyvät täältä, ja äänestää voit sivuilta löytyvällä äänestyslomakkeella.

Järjestyksessään kahdeksannessa Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen.

Äänestyksen päätyttyä valitsijaraati valitsee kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta Vuoden vapaaehtoisen 2021, ja voittaja julkistetaan 3.12.2021. Vuoden vapaaehtoinen toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä. Vuoden vapaaehtoiseksi 2020 valittiin Paula-Sirkka Vähämäki Ylöjärveltä. Paula-Sirkka on tehnyt Kriisikeskus Osviitassa erittäin aktiivista ja vaativaa vapaaehtoistyötä jo yli 20 vuoden ajan.

Lue lisää kampanjasta ja tutustu vuoden 2021 valitsijaraatiin.

Yhteystiedot ja lisätietoja:

Outi Platan, p. 044 547 3739, outi.platan@kansalaisareena.fi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan