Hyppää sisältöön

Vuoden vapaaehtoinen

Kuka on Vuoden vapaaehtoinen 2021? Äänestä nyt!

Vuoden vapaaehtoinen 2021 -yleisöäänestys on alkanut! Ehdolla on 89 omistautunutta vapaaehtoista ympäri Suomea. Tutustu ehdokkaisiin ja siirry äänestämään suosikkiasi äänestyslomakkeella. Voit äänestää myös postitse. Lue ohjeet postitse äänestämiseen täältä.

Kansalaisareena palkitsee tänä vuonna kahdeksatta kertaa Vuoden vapaaehtoisen. Tavoitteemme on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä, ja palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Kampanjan vaiheet

Aikavälillä 9.8.2021–9.9.2021 kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – sai ehdottaa Vuoden vapaaehtoista 2021. Hyväksyttäviä ehdotuksia saapui määräaikaan mennessä 89 kpl. Kiitos kaikille ehdottajille!

Ehdotusten pohjalta suoritetaan 1.10.–29.10.2021 yleisöäänestys, jonka kymmenen kärjen joukosta arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2021. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoisten päivän alla 3.12.2021.

Yhteydenotot

Outi Platan
outi.platan@kansalaisareena.fi
puh. 044 5473739

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan