Hyppää sisältöön

Vuoden vapaaehtoinen

Kuka on Vuoden vapaaehtoinen 2021? Sinä voit vaikuttaa!

Kansalaisareena palkitsee tänä vuonna kahdeksatta kertaa Vuoden vapaaehtoisen. Tavoitteemme on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä, ja palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Vuoden vapaaehtoinen 2021 -kampanja starttaa 9.8., jolloin kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista Kansalaisareenan verkkosivuilla 9.9. asti.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

1.10. – 29.10. ehdotusten pohjalta suoritetaan yleisöäänestys, jonka kymmenen kärjen joukosta arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2021. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoisten päivän alla 3.12.2021.

Vuoden vapaaehtoinen 2020 -palkinto jaettiin 4.12. Paula-Sirkka Vähämäelle Ylöjärveltä. Lue lisää.


Yhteydenotot

Outi Platan
outi.platan@kansalaisareena.fi
puh. 044 5473739

13. – 20.8 Pinja Nieminen, pinja.nieminen@kansalaisareena.fi, puh. 050 66627

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan