Hyppää sisältöön

Vuoden vapaaehtoinen

Kuka on Vuoden vapaaehtoinen 2020? Sinä voit vaikuttaa!

Kansalaisareena palkitsee tänä vuonna seitsemättä kertaa Vuoden vapaaehtoisen. Tavoitteemme on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä, ja palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Vuoden vapaaehtoinen 2020 -kampanja starttasi maanantaina 17.8., jolloin kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – sai ehdottaa Vuoden vapaaehtoista Kansalaisareenan verkkosivuilla 17.9. asti.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

1.–30.10. ehdotusten pohjalta suoritetaan yleisöäänestys, jonka kymmenen kärjen joukosta arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2020. Vuoden vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoisten päivänä alla 4.12.2020.

Vuoden vapaaehtoinen 2019 -palkinto jaettiin 5.12. Inka Setälälle Kotkasta ja Lea Grönlundille Helsingistä. Lue lisää.


Yhteydenotot

Outi Platan
outi.platan@kansalaisareena.fi
puh. 044 547 3739

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan