Hyppää sisältöön

Ohjeet ja kampanjamateriaalit

Ehdotusvaihe

Vuoden vapaaehtoinen 2023 -kampanja starttaa 14.8., jolloin kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista 5.9. asti.

Vuoden vapaaehtoinen voi olla pitkän linjan vapaaehtoistoimija tai uusi tulokas. Hän toimii vapaaehtoisena sydämellä ja innostaen missä päin Suomea tai millä alalla tahansa. Hän voi olla yhteisön kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä, siltojen rakentaja, erilaisten kohtaamisten synnyttäjä tai muuten ansioitunut ja aktiivinen vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa hyväntekeväisyystyöstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Äänestäminen

Ehdotusvaiheen jälkeen Vuoden vapaaehtoista voi äänestää 2.10.-31.10. välisenä aikana Kansalaisareenan verkkosivuilla julkaistavalla äänestyslomakkeella tai kirjeitse.

Kirjeitse äänen voi toimittaa Kansalaisareenalle selvällä käsialalla paperille kirjoitettuna. Äänestyspaperille tulee merkitä:

  • Ehdokkaan nimi
  • Ehdokkaan kotipaikkakunta
  • Mahdolliset oma puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Lisää äänestyspaperiin oma allekirjoituksesi nimenselvennyksen kera
  • Postimerkillä varustettu kirje tulee postittaa osoitteella: Vuoden vapaaehtoinen 2023, Kansalaisareena ry, Sturenkatu 11, 3 krs., 00510 Helsinki
  • Kirjeitse lähetettyjen äänien on oltava perillä viimeistään 31.10., tätä myöhemmin saapuneita ääniä ei hyväksytä
  • Kansalaisareena ei vastaa viiveistä postin toimituksessa tai postin kadottamista kirjeistä

Kampanjamateriaalit

Kampanjan somemateriaalit

Ehdota vuoden vapaaehtoista -kuva suomeksi

Ehdota vuoden vapaaehtoista -kuva ruotsiksi

Ehdota vuoden vapaaehtoista -kuva englanniksi

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan