Hyppää sisältöön

Tänään 19.10. vietetään Kansainvälistä vertaistuen päivää – tule mukaan juhlistamaan päivää!

Tänään torstaina 19.10. vietetään kansainvälistä vertaistuen päivää. Kansalaisareena haastaa järjestöt ja yhteisöt sekä vertaistukea saaneet huomioimaan ja kiittämään vertaistukijoita vertaistuen päivänä.   

Juhlapäivän tarkoituksena on huomioida ja juhlistaa vertaistukijoiden tekemää arvokasta työtä ihmisten hyvinvoinnin tukemisessa. Näin vertaistukija ja hänen tekemänsä työ saavat ansaitsemansa kiitoksen.  

Tule mukaan! 

Kannustamme järjestöjä ja yhteisöjä osallistumaan päivään: 

  • Kiittämällä vertaistukijoitanne järjestämällä pieni yhteinen kiitoshetki tai tuomalla esiin muilla tavoin, kuinka tärkeää työtä he tekevät. 
  • Somettamalla. Jos haluatte järjestönä tai yhteisönä kertoa, miten vertaistukijoitanne kiititte, jakakaa hetkenne kanssamme Twitterissä tai Instagramissa hashtageilla #SuuriKiitos ja #vertaistuki

Haastamme myös vertaistukea saaneet mukaan! Oletko itse saanut vertaistukea, ja miettinyt kuinka voisit kiittää vertaistukijaasi? Kuka on se tärkeä ihminen, vertainen, joka auttoi selviytymään?    

Vertaistuen päivän kampanja- ja somemateriaalit löytyvät täältä.  

Juhli kanssamme ja osallistu Kansalaisareenan vertaistuen webinaariin 

Tänä vuonna juhlistamme kansainvälisen vertaistuen päivää myös webinaarilla torstaina 19.10. klo 10–11.30. Ohjelmassa on puheenvuoroja vertaistuen merkityksestä eri elämäntilanteissa. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu webinaariin täältä.   

Lue lisää kansainvälisen vertaistuen päivästä ja päivän juhlistamisesta.  

Lisätietoja kampanjasta:  

Saara Paajanen, p. 045 141 6697, saara.paajanen(at)kansalaisareena.fi 

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan