Hyppää sisältöön

Vapaaehtoisten päivää juhlitaan 3.12. – tule mukaan!

Perjantaina 3.12. vietetään vapaaehtoisten päivää. Kansalaisareena haastaa järjestöt ja yhteisöt kiittämään ja huomioimaan vapaaehtoisia sekä tekemään näkyväksi heidän tekemäänsä tärkeää työtä vapaaehtoisten päivänä.

Vapaaehtoisten auttamisen halu ei hävinnyt poikkeusaikanakaan. Vapaaehtoistyö Suomessa 2021 -tutkimuksen mukaan noin puolet suomalaisista on tehnyt vapaaehtoistyötä kuluneen vuoden aikana. Nyt on aika nostaa vapaaehtoisten tekemää tärkeää työtä esille ja antaa #VapaaehtoisilleKiitos.

Järjestö tai yhteisö – Tule mukaan!

Kannustamme järjestöjä ja yhteisöjä osallistumaan vapaaehtoisten päivään:

  • kiittämällä vapaaehtoisia yhteisen hetken merkeissä.
  • huomioimalla ja kiittämällä vapaaehtoisia somessa hashtageilla #VapaaehtoisilleKiitos ja #VapaaehtoistenPäivä. Voitte hyödyntää vapaasti täältä löytyviä somemateriaaleja.
  • innostamalla uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Avoimia vapaaehtoistehtäviä voi ilmoittaa esimerkiksi Vapaaehtoistyö.fi-palvelussa.

Lisää tietoa kampanjasta ja materiaalia vapaaehtoistoiminnan arvosta löytyy täältä.

Vuoden vapaaehtoinen 2021 palkitaan vapaaehtoisten päivänä

Kansalaisareena palkitsee myös perjantaina 3.12. Vuoden vapaaehtoisen 2021, joka toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä. Lue lisää kampanjasta täältä ja tutustu finalistikymmenikköön täältä.

Lisätietoja:

Eve Lahikainen, eve.lahikainen(at)kansalaisareena.fi, puh. +358 (0) 45 783 303 25

Jaa somessa:
Takaisin sivun yläreunaan